Är du ute efter ett bra hörselkåpor för barn så att du kan ta hand om ditt barns hörsel? Då har vi precis vad du letar efter. På den här sidan har vi sammanställt ett litet urval av hörselkåpor för barn, så att du har gott om valmöjligheter när det gäller att skydda ditt barns hörsel. Det är viktigt att ditt barn bär hörselkåpor i bullriga miljöer om du vill försäkra dig om att han eller hon undviker hörselskador. Men vilket hörselkåpor som är det rätta beror på många saker och vi har alla olika behov. Läs vidare för att få veta mer.

Hörselkåpor

Alpine Defender

439,00 kr
399,00 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Ta hand om din hörsel med ett bra hörselkåpor

På Aunun hittar du hörselkåpor som du kan använda i de flesta situationer, samt hörselkåpor som är särskilt utformade för konserter och andra musikevenemang. Gemensamt för alla hörselkåpor är dock att de kommer från det välkända märket Alpine. Det är ett varumärke som är känt för sin stora mångsidighet och kvalitet, och de utvecklar och tillverkar några av de bästa hörselkåpor på marknaden.
För dig som vill dämpa ljudet i musikaliska miljöer erbjuder vi Alpine MusicSafe Earmuff, ett lättviktigt hörselkåpor som är speciellt utformat för musiker. Det här hörselkåpor dämpar 24 dB musik och är perfekt för dig som repeterar, uppträder på konserter eller undervisar i musik. För ditt barn har vi dock likaledes ett par bra och säkra hörselkåpor – Alpine Muffy.

Alpine Muffy hörselkåpor för spädbarn och barn

Hörselkåporne Alpine Muffy är det absolut bästa för spädbarn och barn – och nu finns det i en ny och ännu bättre version. Den är perfekt för de situationer där du måste ta med ditt barn eller din bebis någonstans där det är bullrigt. Den skyddar inte bara ditt barns hörsel utan har också roliga designdetaljer som gör den rolig och coolare för ditt barn att bära. Färgerna, detaljerna och den övergripande designen kommer garanterat att glädja ditt barn – och hörselkåporne finns förstås i flera olika färger.
Tack vare huvudbågen, som är justerbart och täckt med det mjukaste materialet, kan de allra flesta spädbarn och barn använda samma hörselkåpor, vilket gör att du inte behöver köpa ett till alla dina barn.

Stort urval av hörselkåpor på Aunun

Här på Aunun erbjuder vi ett stort och inte minst spännande urval av hörselkåpor för barn. Urvalet är stort, och just därför kan vi nästan garantera att du hittar ett hörselkåpor som är perfekt för ditt barn. Och om du väljer att köpa hörselkåpor från oss ser vi till att du alltid får ett bra pris. På så sätt har du gott om möjligheter att skydda både din och ditt barns hörsel, men utan att behöva spendera hela din förmögenhet på skyddsutrustning – och vem skulle inte vilja det? Så utforska det breda urvalet av hörselskydd på den här vår sida och hitta alla dina favoriter redan i dag!

Fantastisk service och blixtsnabba leveranser

På Aunun tror vi på att erbjuda den bästa kundservicen. Just därför är vi alltid redo att hjälpa dig, så att du kan känna dig trygg när du köper dina nya Alpine hörselkåpor. Om du är osäker på vilken typ av hörselskydd du eller ditt barn skall ha, eller om du har andra frågor kring våra hörselkåpor för barn, tveka inte att kontakta oss.